Jet Budgets

Jet Budgets er en enkel og hurtig måde at strømline budgetteringsprocessen.

Ligesom resten af Jet Globals produkter er Jet Budgets skræddersyet til Microsoft Dynamics NAV og 365 Business Central og henvender sig til små og mellemstore virksomheder. Men man kan bruge Jet Budgets til alle systemer og alle slags budgetter.

Med Jet Budgets er budgetteringsfasen med ét blevet markant lettere. Man kan bl.a. dele budgetter, opsætte deadlines for, hvornår hver enkelt medarbejder skal have udfyldt sin del af budgettet og stille et beløb til rådighed. Super let og intuitivt.

Ønsker du at høre mere om Jet Budgets så kontakt os her

Jet Budgets
Microsoft Dynamics NAV Power BI

Dine medarbejdere skal bruge tid på noget fornuftigt

Indsamling og afstemning af regneark er kaotisk og særdeles tidskrævende for topledelsen, som bør bruge deres tid på udvikling og gennemførelse af nye strategier. En ustruktureret proces fører til uhensigtsmæssig planlægning, som ikke effektivt bliver fulgt op eller optimeret. Med Jet Budgets får du et nemt værktøj, som giver involverede medarbejdere mulighed for hurtigt at generere budgetter.

Tilpas Jet Budgets til dine behov

Uanset om din foretrukne budgetteringsmetode er top-down, bottom-up eller zero-based, er Jet Budgets bygget til nemt at tilpasse og gennemføre det, som du har brug for.

Få fleksibiliteten til løbende at revurdere og justere budgetter, for at imødekomme skiftende behov. Du kan nemt oprette og følge budgetter for forskellige operationelle områder, helt efter behov.

Se de forskellige budgetteringsmuligheder med der er med Jet Budgets:

Top Down Budgettering

Buttom Up Budgettering

Zero Based Budgettering

Hybrid Budgettering

Ingen Budgetteringsmetode