Holdet bag Consulendo

Damian Pawel

Damian er stifter, partner og konsulent i Consulendo ApS

Damian er uddannet revisor med 6 års erfaring i faget og har derudover 3 års erfaring som controller.

Dette giver et unikt indblik i og forståelse for vigtigheden i at få opbygget en solidt, kontinuerligt og retvisende struktur, som sikrer at datagrundlaget forbliver intakt igennem hele virksomhedens økonomiske processer.

En af Damian’s styrker er at kunne visualisere vigtige nøgletal, KPI’er mm. via en fornuftig blanding af tal og kreativ grafisk information, som er skræddersyet til den enkelte modtager eller den samlede forsamling. Økonomi behøver ikke at være tørre tal.

Damian er en holdspiller og inddrager relevante nøglepersoner til samarbejde i de konkrete opgaver for at opnå de bedste resultater. Opgaverne bliver opdelt og en handlingsplan med delmål og mål sat i værk.

Damian kan kontaktes på +45 20 23 90 52 eller dp@consulendo.dk

Henrik Lyngsø

Henrik er partner og konsulent i Consulendo ApS

Henrik er uddannet Cand. Merc. EMF fra CBS. Henrik har efterfølgende arbejdet med implementering af NAV i forskellige virksomheder. Derudover har Henrik været Produktionschef i 2 år og arbejdet med Business Intelligence i over 6 år.

Dette giver et unikt indblik i hvordan NAV er skruet sammen og hvordan man får de korrekte data til rådighed.

Henrik er analytisk, struktureret og grundig i sit arbejde og sætter en stor ære i at få præsenteret data i lige præcis det format som passer til brugeren.

Henrik kan kontaktes på +45 30 56 17 02 eller hl@consulendo.dk

Henrik Lyngsø