Loading...
Jet Reports2019-02-06T10:32:49+00:00

Jet Reports

Jet Reports (tidligere Jet Professional) giver dig mulighed for at hente data fra Microsoft Dynamics NAV direkte til Excel. Du får mulighed for at designe og lave rapporter direkte i det velkendte Excel. Funktionerne i Jet Reports kan anvendes sammen med de eksisterende funktioner i Excel, så der er ubegrænsede muligheder for at designe og lave flotte rapporter.

 

Lynhurtig rapportering

Kender du allerede til Microsoft Excel kommer du meget hurtigt til at lære Jet Reports. Jet Reports er en fane mere i Excel som giver dig ubegrænsede muligheder for at lave lynhurtige ad hoc rapporter på lige det du kunne tænke dig. Jet Reports er 100% integreret i Navision og kan danne alle former for rapporter, selv de meget avancerede af slagsen.

Automatisk opdatering

Med Jet Reports kan du selv planlægge hvornår en rapport skal opdateres, så de ligger klar på det tidspunkt du skal bruge dem. Du kan endda få Jet Reports til automatisk at sende rapporten til bestemte modtagere på bestemte tidspunkter. Lettere bliver det ikke.

 

 

Live data

Med Jet Reports får du adgang til dine data live. Det vil i praksis sige at du kan sende en faktura og lige bagefter vil din rapport være opdateret med de nyeste tal. Der er ingen grænser for hvor flotte dine rapporter kan bliver og med et enkelt klik kan du navigere direkte ind i Microsoft Dynamics NAV og se de poster der danne grundlag for din rapport.

Kom i gang med det samme

Jet Reports er markeds mest attraktive rapporteringsværktøj både på brugervenlighed og pris. En hurtig måde at komme i gang med rapportering uden at du skal bruge lang tid og mange penge.

Du kan komme i gang på under 1 dag og Consulendo kommer gerne ud og giver dig en demonstration af Jet Reports, og vores konsulenter kan implementere Jet Reports på få timer. Uddannelse klarer vi også, hvis du har brug for det. Se evt. vores kurser her

Husk at man altid kan få 30 dages gratis demo af Jet Reports