Jet Reports – Rapportering direkte i Excel

Jet Reports (tidligere Jet Professional) er et fuldt rapporteringsprogram, der er let at anvende, så dit daglige arbejde med data kan effektiviseres optimalt. Med Jet Reports har du mulighed for at hente data fra Microsoft Dynamics NAV (Navision) og Business Central 365 direkte til Excel.

Med Jet Reports arbejder du direkte i Excel. Jet Reports er bygget op efter samme logik som Excel, hvilke gør det utrolig let at implementere i din dagligdag. Jet Reports gør det muligt for dig at få alle de data som du har brug for, vist i Excel, på lige præcis den måde som du ønsker – med et enkelt klik. Uden eksport, kopiering, flytning af data eller programmering.

Jet Reports er brugervenligt, fleksibelt og tidsbesparende. Og når først dine rapporter ligger i Jet Reports, så er det nemt at opdatere dem til en ny version af Microsoft Dynamics NAV.
Den direkte forbindelse mellem Jet Reports og Microsoft Dynamics NAV fjerner den tidskrævende manuelle måde at lave rapporter på. Hurtig ad hoc rapportering er som skabt til Jet Reports.

Hos Consulendo er vi eksperter i Jet Reports og hjælper dig gerne i gang. Ligesom vi også gerne bygger dine rapporter, hvis du ikke selv har tid eller lyst.

 

Jet Reports Lynhurtig rapportering

Lynhurtig rapportering med Jet Reports

Kender du allerede til Microsoft Excel kommer du meget hurtigt til at lære at elske Jet Reports.

Jet Reports er en fane mere, beliggende i Excel. Den giver dig ubegrænsede muligheder for at lave lynhurtige ad hoc rapporter, på den måde som du kan tænke dig.

Jet Reports er 100% integreret i Navision og kan danne alle former for rapporter.

Automatisk opdatering og distribution af Jet Reports

Med Jet Reports kan du selv planlægge hvornår en rapport skal opdateres, så rapporterne ligger klar på det tidspunkt du skal bruge dem.

Du kan endda få Jet Reports til automatisk at sende rapporten til bestemte modtagere på bestemte tidspunkter.

Lettere bliver det ikke!!

 

Jet Reports Automatisk opdatering

 

NAV

Live data med Jet Reports

Med Jet Reports får du adgang til dine data live.

Det vil i praksis sige, at du kan sende en faktura og efterfølgende vil din Jet Reports være opdateret med de nyeste tal.

Der er ingen grænser for hvor flotte dine rapporter kan blive og med et enkelt klik kan du navigere direkte ind i Microsoft Dynamics NAV eller Business Central 365 og straks se de poster der danne grundlag for din rapport.

Jet Reports og Power BI

Jet Reports er et Excel Add-in og snakker derfor utrolig godt sammen med Power BI.

Ved at lave udtræk fra Microsoft Dynamics NAV til Excel og derefter loade dem ind i Power BI, kan man let skabe flotte dashboards på en vældig simpel og meget brugervenlig måde.

Se videoen hvordan man gør

Jet Hub

Adgang overalt med Jet Hub

Med Jet Hub har du adgang til alle dine Jet Reports, uanset hvor du befinder dig.

Man kan med Jet Hub tilgå alle sine Jet Reports på alle tilknyttede devices.

Du kan dele rapporterne med dine kollegaer, kunder, eller hvem som helst du ønsker.

Så er du på kontoret eller på kundebesøg, kan du altid få dine Jet Reports opdateret med de nyeste data.

Brug Jet Reports med det samme

Jet Reports er markeds mest attraktive rapporteringsværktøj, både på brugervenlighed og pris. En hurtig måde at komme i gang med rapportering, uden at du skal bruge lang tid og mange penge.

Du kan komme i gang på under 1 dag. og vi kommer gerne ud og giver dig en demonstration af Jet Reports og dens muligheder.

Vores konsulenter kan implementere Jet Reports på få timer. Uddannelse klarer vi også, hvis du har brug for det. Se evt. vores kurser her

Husk at man altid kan få 30 dages gratis demo af Jet Reports

Microsoft-Dynamics-nav