Jet Analytics

Jet Analytics (tidligere Jet Enterprise) leverer business intelligence med hurtige, fleksible dashboards; direkte i Excel, Power BI eller hvor du ønsker det.

Programmet er designet til Microsoft Dynamics NAV og leveres med et foruddefineret datawarehouse, kuber og rapportskabeloner, der passer direkte i Microsoft Dynamics NAV.

Jet Analytics kan installeres på få timer, så du kommer relativt let i gang. Den brugervenlige designflade i Jet Analytics, gør det hele integrerbart med dit ERP system på ingen tid.

 

 

Consulendo Installation icon

Hurtig installation af Jet Analytics

Normalt tager et BI projekt flere måneder at få designet og lavet.

Med Jet Analytics kan du komme i gang på få timer i stedet for, da programmet er bygget til Microsoft Dynamics NAV.

Vi har ovenikøbet lavet de første 6 kuber. Det svarer til at du starter ved 90 meter linjen ved at 100 meterløb. Den taber du ikke.

Brugervenligt

Jet Analytics er et program hvor man kan ”drag and drop” den mængde som man ønsker at rapportere på. Dvs. at man kan bygge det meste, uden brug af kompliceret kode.

Det gør tilføjelser, rettelser og ændringer 8-10 gange hurtigere, end hvis man skulle kode det hele fra bunden.

 

Jet Analytics

 

Kan tilgå alt med Jet Analytics

Jet Analytics kan tilgå alle forskellige datakilder, så hvis du ønsker at tilkoble et produktionssystem, en webshop, et CRM system, et budget eller andet; så er Jet Analytics det helt rigtige program. Der er uanede muligheder.

Jet Analytics og Power BI

Med Jet Analytics kan du nemt komme i gang med Power BI uden at kunne forstå den komplekse datamodel der ligger bag NAV/BC.

Ved at koble Power BI på Jet Analytics foruddefineret kuber kan Power BI flotte visualiseringsværktøjer bruges med det samme. Og det er lige så let som at bruge en Pivottabel i Excel.

Power BI

Jet Analytics er et attraktivt Business Intelligence værktøj, hvor brugervenligheden er i top og prisen begrænset.

Du kan komme i gang med Jet Analytics på 1 dag og se værdi for din virksomhed med det samme. Kontakt os gerne her, hvis du vil vide mere eller vil have en demo.

Husk at du altid kan få 30 dages gratis demo af Jet Analytics.